Smartwares RM250 1YR Rookmelder
  • Smartwares RM250 1YR Rookmelder
  • Smartwares RM250 1YR Rookmelder
  • Smartwares RM250 1YR Rookmelder

Smartwares RM250 Rookmelder 10.044.62

RM250 10.044.62
Waardering 

Smartwares RM250 1YR Rookmelder 10.044.62

€ 9,50
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Zorg ervoor dat je op tijd kan handelen wanneer er brand uitbreekt dankzij de Smartwares RM250 Rookmelder. De rookmelder heeft een sensor met een levensduur van 10 jaar en wordt geleverd met een vervangbare batterij van 1 jaar. Het luide alarm van 85 dB kan levensbedreigende situaties voorkomen.

Een rookmelder redt levens
Een brand kan zomaar ontstaan, ook midden in de nacht terwijl je slaapt. De giftige rook zorgt ervoor dat je bewusteloos kan raken en niet wakker wordt. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je op tijd wakker wordt als er brand uitbreekt. Het ophangen van een rookmelder zorgt ervoor dat je gewaarschuwd wordt en snel kunt handelen in levensbedreigende situaties. Veel mensen weten niet dat een rookmelder maximaal 10 jaar meegaat. Check daarom de datum op je rookmelders zodat je om de 10 jaar een nieuwe aanschaft en altijd goedwerkende rookmelders in huis hebt.

Kies een goede rookmelder
De rookmelders van Smartwares maken allemaal gebruik van een optische sensor. Een optische sensor reageert snel op smeulbranden, geeft minder vaak een vals alarm en is milieuvriendelijk. De vervangbare batterij van de RM250 Rookmelder heeft een levensduur van 1 jaar en de sensor heeft een maximale levensduur van 10 jaar. Door de lege batterij indicator word je op tijd gewaarschuwd door een geluidssignaal als de batterij aan vervanging toe is. De rookmelder is uitgerust met een pauzestand die bijvoorbeeld gebruikt worden als er sprake is van vals alarm.

Installatie
Om er zeker van te zijn dat je bij brand tijdig gewaarschuwd wordt, wordt aangeraden om op iedere verdieping tenminste één rookmelder te plaatsen. We raden aan om in elke ruimte waar je door moet gaan als je moet vluchten, te voorzien van een rookmelder, zoals een gang, overloop of trap. Rook stijgt op en daarom is het belangrijk om de rookmelders altijd aan het plafond te bevestigen. Dit kan eenvoudig met een bevestigingsplaat of enkele schroeven. De Smartwares rookmelders zijn draadloos waardoor ze gemakkelijk overal in huis te plaatsen zijn. Door de beveiligingspin kan de rookmelder alleen gemonteerd worden als er een batterij in zit.

Onderhoud
De werking van een rookmelder kan verminderd worden door stof en vuil. Het is daarom belangrijk om je rookmelder maandelijks schoon te maken met een licht vochtige doek en halfjaarlijks met een stofzuiger. Gebruik echter nooit schoonmaakproducten en beschilder de rookmelder niet.

Testen
Het is belangrijk om de rookmelder af en toe te testen door de testknop kort ingedrukt te houden. Door de rookmelder maandelijks te testen weet je zeker dat deze goed functioneert wanneer er brand uitbreekt. Als de batterij bijna leeg is geeft de rookmelder dit aan door regelmatig een korte pieptoon te laten horen, hierdoor kun je tijdig de batterij van je rookmelder verwisselen.

Inhoud van de verpakking:
Rookmelder, batterij, handleiding, montagemateriaal

Features:

  • Bescherm jezelf en je familie door tijdig te kunnen handelen bij brand
  • Sensor met een levensduur van 10 jaar
  • Rookmelder uitgerust met testknop en daardoor eenvoudig te testen
  • Lege batterij indicator zodat je weet wanneer de batterij verwisseld moet worden
  • Eenvoudig te monteren en schoon te houden

 

Keurmerk KEMA Nee
Voor binnen of buiten Binnen
Productlevensduur(yr) 10 yr
Euroslot Ja
Kwaliteitskeurmerk TÜV-Rheinland
App beschikbaar Nee
Voltage(V) 3 V
Diameter 10x10x3,5 cm
Aantal producten in het pakket 1
Inclusief display Nee
Keurmerk EMC Ja
Vermogen(W) 0 W
Frequentie(Hz) 0 Hz
Afstandsbediening Nee
LED indicatie Ja
Bevestigingsmethode Oppervlakte bevestiging
Vervangbare batterij Ja
Materiaal ABS
Type stekker NO PLUG
Garantie(yr) Ja yr
Waar te gebruiken In huis Kantoor
Smarthome functie Nee
Kleur Wit
Drukmeter Nee
Wi-Fi Nee
Voeding Batterij
Draadloos verbindbaar Nee
Wattage(W) 0 W
Radio frequentie NA
EAN Item/Giftbox 8711658061672



Productdetails
RM250 10.044.62
8711658061672
Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Smartwares RM250 Rookmelder 10.044.62

Smartwares RM250 Rookmelder 10.044.62

Smartwares RM250 1YR Rookmelder 10.044.62

Schrijf uw recensie