Smartwares SH8-90105 Koolmonoxide

SH8-90105
Waardering 

Smartwares SH8-90105 Koolmonoxide melder

€ 65,00
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Met de Smartwares SH8-90105 Koolmonoxidemelder bescherm je jouw gezin en ben je altijd op de hoogte van het koolmonoxide gehalte in jouw huis. De slimme Smartwares koolmonoxidemelder is een uitbreiding voor de PRO series. Deze koolmonoxidemelder geeft meteen een notificatie op je smartphone wanneer het gas in jouw huis gemeten wordt. Zo voorkom je vergiftiging en ben je altijd op tijd gewaarschuwd waar je ook bent. Koolmonoxide, een sluipend gevaar in jouw huis
In de winter vinden we het allemaal heerlijk om op de bank te kruipen en de verwarming een tikkeltje hoger te zetten. Vooral dan komt koolstofmonoxide om de hoek kijken. Wanneer warmtebronnen niet goed onderhouden zijn, kan koolmonoxide vrij komen. Niet alleen in de winter kan koolmonoxide vrij komen. Ook in de zomer is er kans op koolmonoxide vergiftiging. Wanneer de temperatuur buiten hoger is dan de temperatuur van de CV-ketel, kan koolstofmonoxide niet meer naar buiten worden vervoerd en blijft het in de leidingen van de CV-ketel hangen. Pas daarom ook in de zomer op voor koolstofmonoxide vergiftiging. Koolstofmonoxide is een dodelijk gas wat niet waarneembaar is. Daarom, is het belangrijk om een of meer melders in huis te installeren. Zo ben je altijd op tijd gewaarschuwd.

Slimme koolmonoxidemelders sturen jou een waarschuwing
De Slimme koolmonoxidemelder zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent als er koolstofmonoxide gemeten wordt in huis. Vanaf 50 ppm koolstofmonoxide gaat het alarm af. Het alarm geeft een waarschuwing door middel van een luid geluidssignaal en een notificatie in de HomeWizard Link app op je smartphone. Zelfs wanneer je even de hond uitlaat of op vakantie bent wordt je gelijk gewaarschuwd wanneer gevaar loert. Stel noodcontacten in via de app zodat jouw geliefden ook een notificatie krijgen zodat ook zij, op tijd het huis kunnen verlaten.

Installeer jouw koolmonoxidemelder op je juiste plek
Een koolmonoxidemelder functioneert het beste wanneer hij geïnstalleerd wordt op het plafond als er een warmtebron in de kamer hangt. Is er geen warmtebron aanwezig in de kamer, plaats de koolmonoxide melder dan aan de muur. Plaats de melder op een gecentraliseerde locatie, op minimaal 30 cm van de muren en op een horizontale afstand van 1-3 meter van de mogelijke bron van koolmonoxide. Wanneer je het alarm op de muur bevestigd, moet deze minimaal 15-80 cm van het plafond geplaatst worden. De ideale plek om de koolmonoxidemelder te plaatsen is in dezelfde kamer als een warmtebron. De melder kan worden gemonteerd met een aantal schroeven.

Test en onderhoud
Het is van groot belang om de melder maandelijks te testen. Met de slimme Smartwares koolmonoxidemelder uit de PRO series kan dit gemakkelijk via de testknop op de melder zelf. Daarnaast ontvang je ook een melding wanneer de batterij van de koolmonoxidemelder na een jaar vervangen moet worden.

Verander je huis in een smart home
Maak je huis nog slimmer met alle andere producten uit de PRO series. Beveilig je huis bijvoorbeeld met een slimme deurintercom of zorg voor de perfecte verlichting met slimme lampen. De PRO series biedt vele oplossingen die allemaal communiceren via de Smartwares link waardoor alle apparaten te besturen zijn via één app.

Inhoud van de verpakking:
Koolmonoxidemelder, batterij, handleiding, montagemateriaal

Redenen om voor de Smartwares SH8-90105 koolmonoxidemelder te kiezen:

  • Slimme koolmonoxidemelders waarschuwen je bij een te hoog gehalte aan koolmonoxide met een geluidssignaal van 85 db.
  • Je bent altijd op de hoogte van de batterij duur de batterij indicatie op de melder
  • Als je meer koolmonoxidemelders aan je huis wilt toevoegen, kan het apparaat worden uitgebreid. De alarmen kunnen binnen een bereik van ongeveer 60 meter met elkaar worden verbonden (bereik kan variëren)
  • Installeer de koolmonoxidemelder gemakkelijk en test de melder via de testknop op de melder
  • Indien geïntegreerd met de Link Gateway (apart verkrijgbaar) ontvang je een melding op jouw smartphone.
Bereik open veld(m) 60
Keurmerk KEMA Nee
Tweewegcommunicatie Ja
Voor binnen of buiten Binnen
Productlevensduur(yr) 10
Euroslot Ja
Type melder CO
App beschikbaar Ja
Maximaal bereik binnen(m) 40
Voltage(V) 3
Aantal producten in het pakket 1
App naam HomeWizard Link
Inclusief display Nee
Lengte van de lamp(mm) 0
Eco-mobilier FR NA
Vermogen(W) 0
Voltage(V) 3
Frequentie(Hz) 868 MHZ
Pushbericht bij gebeurtenis Ja, app
Afstandsbediening Nee
Bevestigingsmethode Oppervlakte bevestiging
Vervangbare batterij Ja
Hoogte van de lamp(mm) 0
Werkt met met HomeWizard Link
Materiaal ABS
Type stekker NO PLUG
Garantie(yr) Ja
Waar te gebruiken In huis Kantoor
Smarthome functie Ja
Kleur Wit
Display Nee
Item is een adapter/heeft een adapter nodig Nee
Testknop Ja
Product is of werkt op batterijen Yes
Voeding Batterij
Draadloos verbindbaar Ja
Wattage(W) 0
Besturingssysteem Android iOS
Alarmvolume (dB) 85
Radio frequentie 868 MHz
Lege batterij indicator Ja
Diepte van de lamp(mm) 0
EAN Item/Giftbox 8711658440415
Productdetails
SH8-90105
8711658440415
Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Smartwares SH8-90105 Koolmonoxide

Smartwares SH8-90105 Koolmonoxide

Smartwares SH8-90105 Koolmonoxide melder

Schrijf uw recensie